Word ook Triqo Retailer

Word ook Triqo dealer

Ben jij (speelgoed)winkelier en ben jij ook enthousiast geworden na het zien van Triqo? Dan is dit jouw kans om Triqo dealer te worden!

Het nieuwste en leukste speelgoed van Nederland wordt vanaf 27 augustus zes weken lang door 400 supermarkten als spaarartikel weggegeven. Met behulp van 450 TV-commercials, social media, online magazines en aandacht in tal van (vak)bladen worden in deze periode miljoenen huishoudens bekendgemaakt met Triqo. Daarnaast zullen circa 1,5 miljoen huishoudens na deze actie een basispakket Triqo in huis hebben. 

Hoe meer Triqo's, hoe leuker het wordt. Daarom zal er na deze actieperiode en richting de feestdagen een grote vraag naar Triqo's ontstaan. Wil je mee bouwen en profiteren van het succes van Triqo? Word dan Triqo dealer! Vanaf week 41 mag Triqo in de winkel worden verkocht. Meld je dus nu aan als Triqo dealer door middel van de contactbutton en profiteer van de nieuwste rage in speelgoedland.

Als je het contactformulier hebt ingevuld,  nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.