Voor ons als Nederlands speelgoedproducent begint het speelgoedseizoen al vroeg in het nieuwe jaar. Traditiegetrouw is de Hong Kong Toy Fair in januari de eerste speelgoedbeurs waar wij onze nieuwe producten aan inkopers laten zien.

De Hong Kong Toy Fair is de grootste speelgoedbeurs van Azie en daarmee erg belangrijk om bestaande klanten te ontmoeten en nieuwe klanten te vinden. Zo wordt Triqo al wel verkocht in landen als Korea en Singapore maar landen zoals Taiwan, Indonesie en China staan nog op ons verlanglijstje.

Wij zijn zojuist teruggekeerd uit Hong Kong en wij zijn blij om te kunnen zeggen dat wij inmiddels twee landen aan ons lijstje hebben toevoegen; China en Hong Kong. Ook voor Italie hebben wij een overeenkomst gesloten zodat de nieuwe Triqo daar vanaf deze zomer verkrijgbaar zal zijn.

Wij maken ons nu op voor de speelgoedbeurzen in Londen en Nurnberg. Daarna gaan we door naar Melbourne, Warschau en Tokyo. Wil je zien wat we daar allemaal doen? Like dan onze Facebookpagina https://www.facebook.com/Triqo

Reageer